ΠΑΡΑΠΟΝΑ - ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

Παράπονο είναι κάθε αίτηση για δράση, που σχετίζεται με τις εργασίες του  Φορέα Πιστοποίησης . Κατά την παραλαβή του παραπόνου, η ΘΕΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΕ ερευνά  το παράπονο  που αφορά τις δραστηριότητες πιστοποίησης και ενημερώνει τον πελάτη με τον τρόπο που θα ενεργήσει για την άμεση επίλυσή του.
Η ΘΕΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΕ διατηρεί κατάλογο παραπόνων. Η Διοίκηση ανασκοπεί τον κατάλογο.

Όταν ο πελάτης δεν ικανοποιηθεί, από το αποτέλεσμα της απόφασης διερεύνησης του παραπόνου έχει το δικαίωμα κατάθεσης ένστασης στις αποφάσεις της ΘΕΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΕΠΕ.

Ένσταση

Ένσταση είναι ένα αίτημα από έναν πελάτη για επανεξέταση τυχόν δυσμενή απόφαση που ελήφθη από τον Φορέα Πιστοποίησης που σχετίζεται με  την απόφαση της επιθεώρησης.

Οι πελάτες έχουν το δικαίωμα ένστασης στις αποφάσεις της επιθεώρησης  της ΘΕΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΕΠΕ. Όλες οι ενστάσεις  εξετάζονται από ανεξάρτητο προς τη διαδικασία επιθεώρησης μέλος. Διατηρείται αρχείο  αυτών μαζί με τις διορθωτικές ενέργειες που λαμβάνονται και ενημερώνεται  η Επιτροπή Αμεροληψίας.  

https://sleepingpills365.net


 
 

Συμπληρώστε την φόρμα ενστάσεων/παραπόνων και αποστείλτε την στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


'